Jak použít HTC TyTn II Kaiser jako modem pro připo

Jak jsem již psal v minulém příspěvku, když se přestěhujete, nejste připojeni k internetu. A když nejste připojeni k internetu, dost špatně se vám hledají návody, jak se připojit, i když náhodou vlastníte "chytrý telefon" je možné, že vy nejste dostatečně chytří na to, abyste se pomocí něj k intenretu připojili. A když už se snažíte být chytřejší, existují nějaké stránky, které vám toto znesnadní (viz oficiální stránka výrobce chytrýách telefonů HTC, která se v těchto telefonech nedá prohlížet.

Původně jsem si myslel, že když můj HTC TyTn II připojím k počítači jako USB, tak na mne někde vyskočí něco jako ikonka připojení a budu se moci připojit. Bohužel, moje PC odmítalo jakoukoliv možnost jenom nalezení takovéto cesty. Až po chvíli bádání jsem přišel na to, že stačí zapnout ne mobilu funkci Sdílení internetu a pomocí ní zapnout toto sdílení. Bohužel, tato funkce je relativně nesmyslně umístěna v Programech namísto v Nastavení, takže běžný člověk který hledá boty v botníku ji nenajde.

Takže – pro použití HTC jako modemu připojeného přes USB – připojit mobil přes USB, jít do Programy/Sdílení internetu – zapnout sdílení – a jste připojeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.